WORK IN PROGRESS

Nu är det dax att stänga av symaskinen och gå och lägga sig. Imorgon blir det att gå upp tidigt och fortsätta på denna förjävla tjusiga skapelse.


L.A. GUNS

Då var det dax att lägga denna beställningen på lådan.


Soul Spine Bloody Sunday Part 3

Check it out!






VERONICA OCH LÄNKKÄRLEK

Ett sms på morgonkvisten får det att bubbla i magen av glädje. Fredag den 2e November anländer Veronica, min dotra, min bästa vän, till Göteborg! Det ska bli fantastiskt kul.  Familjen blir samlad och det vankas bläck i huden, sena nätter med många skratt och så himla mycket kärlek.
Åh, vad jag har saknat henne.
Hon har inte bara gjort min bloggdesign utan driver en egen himla grym blogg som består mestadels av konst och galenskap. Besök DEN
 
 

JUDAS PRIEST & LEATHER

Made from scratch.

IRON MAIDEN

 
Jag kan inte riktigt bestämma mig om den är färdig såhär eller om jag skall lägga till fler detaljer.
Den sitter i vilket fall som en keps som min karl hade sagt.
 

WORK IN PROGRESS


GÖTEBORG ROCKFEST




Den 15-16-17 November går Göteborgs hårdaste festival av stapeln OCH min älskade fästmans nya band Soul Spine gör sitt premiärgig där och då. Alla ska med så in och köp era biljetter HÄR och glöm inte att kryssa i Soul Spine för bövelen!
 

Cross and stars

En återkommande kund kom över förra veckan för att hämta dessa två plagg. Han blev lika nöjd som vanligt.



Här får ni följa med bakom kulisserna bakom Wasted Illusion. Ni får se mina nya plagg före alla andra, allt är skapat från scratch av mig, Emelie, självlärd, metal head ifrån Sveriges framsida Göteborg. Jag syr både beställningar och skapar nya designs löpande. Släng iväg ett mail om ni önskar beställa något. Cheers!


RSS 2.0