VINTAGE

Titta vad jag hittade i min gömmor! En brun mockajacka med fransar.



60-70's vintage när den är som bäst.
 

BRALLOR PÅ LAGER

 

CYSTAL BULLET



Detta halsbandet beställde jag ifrån Drops of Light i fredags förra veckan. Den kom redan i måndags.
Och jäflar vad nöjd jag är. Så himla tjusig och helt perfekt! Den kommer ju helt klart vara med på en hel del fotograferingar och annat löst fotande.
 

HUR EN ONEPICE BORDE SE UT

Jag sydde en onepice till min gubbe som fyllde år i mars. Den blev så fantastiskt jävla bra (och en obligatorisk grej att ha med sig till den bästa festivalen av dom alla: MUSKELROCK.)
Så bra, att jag bröt mot den hårt inpräntade regeln jag hade.. att jag aldrig skulle ta på mig ett sådant idiotiskt plagg. Jag sydde mig såklart en egen att ha med. Det går ju inte att motstå när den ser ut såhär:



Pentagram, runor och 93. Dom som kan sin Aleister Crowley och Thelema vet precis vad jag pratar om.

Antes, lite brutalare skapelse:



Vi måste ju ta dom där ordentliga bilderna på dessa plagg. Och tur är det att husvagnen står på tomten igen. Bättre bakgrund kan man inte ha.



 

VILKEN JÄVLA LÖRDAG!

Upp och hoppa tidigt, för min del tidigt i vilket fall (10.45) för att kamma sig och bege sig in till stan. Där sprang vi iväg till Bengans för att hämta ut biljetterna till kvällens tävling; Relesed and Unsigned där The Last Band skulle leverera.
Men först stod en fotoshoot på schemat, så vi plockade upp Fotograf-Sofia påvägen och begav oss mot Soul Spines replokal. Här ska det fotas snyggbjörnan och vilka jävla bilder det blev! Efter ett X antal timmars plåtande kastade vi oss in i bilen och begav oss mot Brewhouse.
Där träffar man ingen mindre än Jorn Lande. För er som inte vet vem denne fantastiska sångare är. Googla för fan. Jag grät nästan och skakade sådär som en tonårsidol kan tänkas göra i liknande sammanhang. Att lämna det stället INNAN giget var tamig fan svårt, men något snyggt, hårt och brutalt väntade ju på Parkens scen. The Last Band levererade, utklasssade och tog hem hela skiten! FINALEN väntar! Herrejävlar vad grymt!
Här kommer lite bilder, njut.





Dennis i väst, Coffe i mammutfitta och Niclas i brallor ifrån Wasted Illusion.





Det är inte lätt att fånga dom på bild. Dom kör på som en jävla ångvält och bilderna lämnar mycket till fantasin. Men jag kan intyga att dom var förjvla snygga!



Jorn-väst (med autografer!) och Soul Spine-väst från Wasted Illusion














Påväg hem. Mörkt, dystert och helt fantastiskt.

IRON MAIDEN, CROSS AND STUDS

 

Jag tror att jag har en grön period just nu. Bägge dessa plagg är till salu. Översta bilden är Iron Maiden-västen som jag visade upp för någon vecka sedan. Jag kände att den behövde pimpas lite till. Sagt och gjort, mer fläckar, mer sömmar. Bam. Rätt najs.
Andra bilden är en trekvartsarmad tisha. Rak herrmodell.





 

PICS and STUFF

 Nu är kameran laddad. Det är dax att fota en massa plagg, några ska först färdigställas, garderoben ska rensas och jag ska pimpas.

Funderar på att om man ska starta det där kontot på Etsy eller köra en vända till på Tradera.
Tack för att ni kommer in här och läser och kollar på alla bilder och kommenterar fint. Det där med att blogga känns lagom främmande för mig.
Men ni vet väl att alla plagg ni ser här går att beställa och mycket är till salu? Jag gör aldrig samma grej två gånger så det ni beställer blir one of a kind. Ingen annan kommer ha ett exakt likadant plagg.
Maila mig på: emelie @ fam-berg . net


Jag värmde upp kameran med några kort på det fina i min närhet denna förmiddag.













 
 
 
 

INTERVJU




 
Det finns en intervju med mig inne hos Liie, tryck HÄR så kommer ni direkt till den och glöm för bövelen inte att läsa hennes blogg och kika in i hennes webshop där kan man hitta mängder med fina smycken av kristaller och annat tjusigt.
Dessutom så kommer hon ha en Julkalander i år där man kan vinna diverse roliga och snygga grejer!

PANTS!

Mer brallor!
Inspirerade av mina röda Pentagrambrallor. Dom önskar flytta till ett nytt hem.
 SOLD!

SKAY

Det är inte alltid lätt att fota eller att sy när man har en Skay som ska vara med, HELA TIDEN!
Tur att hon är söt.


 

BESTÄLLNINGAR och LIVE & UNSIGNED

Blev just färdig med dessa två beställningarna. Dom kommer bäras av Niclas och Dennis ifrån det fantastiskt grymma Göteborgsbandet: The Last Band. Som nu till helgen kommer tävla i Live & Unsigned på Parken i Göteborg och få chansen att gigga på MetalTown OCH Sweden Rock om dom plockar hem det. Hur grymt är inte det?
Så alla i Göteborgstrakten får ta och sparka sig ner till Parken på lördag och rösta fram dessa gubbar så dom går vidare! 





 
 

GÖTEBORG ROCKFEST - BILDBOMB 2





 

GÖTEBORG ROCKFEST - BILDBOMB


 
 

IMORGON - KATATONIA



Idag, sista dagen som närmare 20. Imorgon är man närmare 30. Helvete.



Soul Spine feat. Wasted Illusion

Nu närmar sig Göteborg Rockfest med stormsteg. Om exakt 8 dagar så har Soul Spine precis avslutat sitt första gig. Detta ser jag och många andra fram emot som aldrig förr.

Och med det så krävs det ju fantastisk merch. Så här kommer mina moddade linnen som kommer säljas på plats. Vill någon paxa eller köpa ett linne redan nu så släng iväg ett mail till: emelie (at) fam-berg (dot) net eller om ni helt enkelt vill göra en beställning på något liknande.
Självklart kommer det även finnas herrtishor, patchar och pins till försäljning också.
 
 
 
Såld!
Tajt linne med knytning bakom nacken och snörning i ryggen. Overlockade kanter, något längre framtill. Går att justera något. Passar på en small - medium.


 
250kr
Tajt linne med snörning i sidorna, overlockade kanter. Storlek medium.
 
 

SOLD!
Oversized linne med djup ringning i ryggen, snörning i sidorna och overlockade kanter. Passar på en small - large beroende på hur man vill bära den.
 
 
 

Ibland har man tur.

Tråden räckte precis till den sista dekorationssömmen.


80's and spandex

Här kommer en bild på mig och Teresa i spandex och västar från Wasted Illusion våran senaste photoshoot.


SNEAK PEEK

 


All of it is made by hand in fake leather for Ante in Soul Spine


4 TIMMAR

Har detta tagit. Nu är det dax att sy fast dem och sedan ska det på på västen.


DONE!

Blev precis färdig med denna beställningen som skall skickas iväg till Tornedalen i dagarna.

Made from scratch
Väst gjort av vintagedenim i två olika kulörer av svart, mängder med grova sömmar överallt

Dax att sätta igång med nästa beställning som även det är en väst. Den kommer synas på en och annan scen nära dig framöver så det blir att lägga ner ordentligt med tid på alla detaljer. Om några dagar beräknas den vara färdig. Stay tuned!



Här får ni följa med bakom kulisserna bakom Wasted Illusion. Ni får se mina nya plagg före alla andra, allt är skapat från scratch av mig, Emelie, självlärd, metal head ifrån Sveriges framsida Göteborg. Jag syr både beställningar och skapar nya designs löpande. Släng iväg ett mail om ni önskar beställa något. Cheers!


RSS 2.0