METRO - The Last Band

Om man plockar upp dagens Metro så får man se dessa goa göbbar från The Last Band på förstasidan samt ett uppslag i tidningen. Coffe bär en mammutfitta av Wasted Illusion och dom andra grabbarna har scenkläder ifrån mig som ni skådat tidigare i denna bloggen.

Ikväll invaderar dom Sticky Fingers med Thundermother som förband. BE THERE!

Bandbilderna är dessutom tagna av ingen mindre än den fabulöse Cherry Sander - Check her out!

Kommentarer
Postat av: Åsa

De lät ju riktigt svängigt! Det verkar hända så mkt i Götet när det gäller spelningar. Det är inte utan att man blir avis!

Som svar på dina kommentarer: ja det där med att dricka sig full gör jag inte alltför ofta numera heller. Mest för att jag blir bakis hela helgen då. Men jag dricker nog några öl varje vecka utspritt över flera dagar. Äääälskar öl :)

Tack för hennatipsen! Du verkar ha fått till en riktigt snygg färg också. Om jag bara kör med henna blir det mest rödbrunt...som en ekorre typ. När jag orkar köra henna först och sedan indigo brukar jag få till en schysst svärta, men det tar så lång tid och jag är lat :)


Svar: The Last Band är helt fantastiska!Men förbandet vi såg, Thundermother. Jävlar i min låda vad bra dom var! Jag ville gråta, skratta och dansa loss som en tok. Blev ledsen för att jag ville stå där uppe på scen, och göra det dom gör. Då är det fan bra alltså.
Jag fick in en spelning till i schemat. The Scams, på Jazzhuset. Perfekt dag, perfekta band. Det jag älskar med göteborg är just att det är så mycket spelningar, bra sådana överallt, hela tiden.

Det låter sunt och bra. Öl är helt fantastiskt, i lagom mängder då.

Jo, det är bra omständigt med henna och indigo. Men det blir ju så bra om man får till det.
Emelie Berg

2013-02-02 @ 19:05:04
URL: http://septikemi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Här får ni följa med bakom kulisserna bakom Wasted Illusion. Ni får se mina nya plagg före alla andra, allt är skapat från scratch av mig, Emelie, självlärd, metal head ifrån Sveriges framsida Göteborg. Jag syr både beställningar och skapar nya designs löpande. Släng iväg ett mail om ni önskar beställa något. Cheers!


RSS 2.0